Elektromobil za cenu auta se spalovacím motorem

S narůstajícím zájmem o elektromobilitu proniká tento typ pohonu i do vozového parku naší společnosti. Arval přichází se speciální nabídkou pro naše klienty vypůjčit si elektrické vozidlo za výhodných podmínek.

Nejprve si přiblížíme, co je vlastně střednědobý pronájem. Jedná se o pronájem vozidel s dobou užívání od 1 do 24 měsíců včetně všech služeb, na jaké jsou naši klienti zvyklí u standardního operativního leasingu. Součástí nájmu je tedy servis, pneumatiky, pojištění či asistenční služba pro zajištění klidného provozu. Výhodou je okamžité dodání, přistavení kdekoliv po ČR a možnost vrácení vozu kdykoliv.

Všichni pravděpodobně víme, že elektrická vozidla jsou v současnosti při jejich pořízení dražší, někdy i výrazně, ve srovnání s modely se spalovacím motorem. To standardně ovlivňuje též jejich leasingovou splátku, tedy v tomto případě náklad na střednědobý pronájem. Při úvahách o zařazení elektrických vozidel do firemní flotily hraje zásadní roli možnost otestovat vybraný model či modely při běžném provozu. Test by měl být rozhodně delší než několik dnů, doporučujeme minimálně alespoň měsíc. Poté je možné posoudit, zda je elektromobil kvalitní náhradou standardního spalovacího motoru.

V čem spočívá výhodnost této speciální nabídky Arval CZ? V rámci časově omezené akce nabízíme ke střednědobému pronájmu elektromobily za měsíční nájemné ve výši obdobného modelu se spalovacím motorem.

Minimální délka pronájmu je 1 měsíc, avšak v případě dostupnosti je možné po 2 týdnech stávající model vyměnit za jiný a vyzkoušet si tak více uvažovaných elektroaut. Zároveň lze takto pronajatý vůz využít jako „pre-delivery car“ na dobu do dodání objednaného vozidla. K dispozici je široká paleta modelů jako je Škoda Enyaq iV, Volkswagen ID.3 a ID.4, Kia E-Niro, Hyundai Kona electric či Peugeot e2008. Na dodání čekají objednané novinky Hyundai Ioniq 5 a Kia EV6.

Z dosavadní zkušenosti vidíme opravdu velký zájem našich klientů o tuto speciální nabídku. Pronájem elektromobilu za cenu vozu se spalovacím motorem, obzvláště v dobách, kdy jsou dodací termíny nových vozidel velmi dlouhé, přináší výhodnou možnost vyzkoušet si více modelů a vybrat si ten nejlépe vyhovující potřebám vaší flotily.

Stávající klienti Arval CZ se pro konkrétní nabídku mohou obrátit na svého Account Managera. Ostatní zájemci mohou využít kontaktní formulář na našem webu:
https://www.arval.cz/leasing-pro-firmy/reseni-mobility-prizpusobena-vasim-potrebam

Napište nám

Další články

1. 7. 2021
Nejočekávanější nové modely elektromobilů v roce 2021
V letošním roce budeme svědky další ofenzívy nových modelů bateriových elektromobilů. Svůj první elektromobil postavený od počátku na specificky určené platformě začne prodávat nejpopulárnější tuzemská automobilka Škoda. Většímu rozšíření elektrického pohonu pomohou atraktivnější parametry nových modelů – vyšší kapacita baterie a tím i dojezd vozu, rychlejší dobíjení a inovativní prvky výbavy.
Celý článek
30. 6. 2021
Registrace nových osobních vozidel v čr a evropě v roce 2020
Historický pokles registrací nových osobních vozidel ve všech sledovaných zemích (v průměru o 24%) provázený současně vysokým nárůstem podílu elektrifikovaných vozidel. V ČR bylo registrováno meziročně o 19% méně osobních aut, bateriové elektromobily však rostly o 431%. Oživení v roce 2021 ohrožuje pokračující pandemie a akutní nedostatek polovodičů.
Celý článek
5. 6. 2021
Technický koutek
Vyznáte se v jednotlivých pojmech souvisejících s hybridními a elektrifikovanými vozidly? Víte, v jakých jednotkách se udává velikost baterie či nabíjecí výkon? Umíte stručně popsat, jak funguje elektromotor a jaké jsou rozdíly mezi ním a spalovacím motorem? Pokud nikoliv, je tu právě sekce „Technický koutek“.
Celý článek
13. 5. 2021
Vybíráme elektromobil
Elektrifikace firemních vozových parků, tedy implementace plug-in hybridních a čistě elektrických vozidel, se stala v poslední době jedním z nejdiskutovanějších témat. Některé firmy již se zaváděním začaly, další se přidají v následujících měsících a letech.
Celý článek
9. 8. 2023
Elektromobily historicky poprvé před naftovými motory
Elektromobily na výsluní: historicky poprvé překonaly podíl naftových motorů
Celý článek
Více článků