Druhý Arval Electromobility Day je za námi

Již podruhé pozval Arval CZ své klienty, partnery a vybrané novináře na celodenní akci zasvěcenou elektrickým vozidlům a elektrokolům. Hlavním účelem setkání byla možnost vyzkoušet si připravené elektromobily a elektrická kola, účastníci se dozvěděli bližší informace o konceptu Arval 360° EV mobility a mohli si zasoutěžit při jízdě zručnosti a závodě ve virtuální realitě.

Kombinace citlivě zrekonstruovaného industriálního prostoru Uhelný mlýn v Libčicích u Prahy a nejmodernějších elektrických vozidel a kol přilákala poslední dubnový čtvrtek více než stovku účastníků z řad klientů a partnerů Arval CZ. Po krátkém úvodu ze strany Aleše Poláka, Managing Directora Arval CZ následovalo představení konceptu Arval 360° EV mobility a pak se již přítomní mohli věnovat připravenému programu. Hlavním lákadlem byla samozřejmě možnost otestovat 27 dostupných osobních i užitkových bateriových elektromobilů a projet se na 12 elektrokolech všech kategorií. Velkému zájmu se těšily i soutěže o atraktivní odměny - jízda zručnosti podle 360° kamery ve voze se zakrytými okny a závod na čas ve virtuální realitě.

Stejně jako prvnímu ročníku této akce v říjnu loňského roku nám přálo i tentokrát počasí. Auta i kola byla v neustálé permanenci a všichni účastníci odjížděli plni nových elektromobilních zážitků. Soudě podle velmi pozitivní zpětné vazby se akce opět líbila a všichni v Arvalu se již těšíme na další ročník Arval Electromobility Day na jaře 2023.

Na krátké video z akce se můžete podívat zde: https://www.youtube.com/watch?v=6n-4ozy49dM

Napište nám

Další články

3. 5. 2023
Jsou elektromobily opravdu šetrnější k životnímu prostředí?
Ekologická stopa bateriových elektromobilů a její porovnání s konvenčními vozy je častým a vášnivým tématem diskuzí mezi zastánci a odpůrci elektropohonu.
Celý článek
22. 2. 2023
Prodej elektromobilů loni v Česku narostl o 47 procent
Prodej elektromobilů narostl v Česku o 47 procent na 3 895 nově registrovaných elektroaut. V celé EU se v loňském roce prodalo o čtvrtinu čistě bateriově poháněných elektromobilů více než v roce 2021, celkem 1 123 778. Vyplývá to z aktuálních dat zveřejněných Evropskou asociací výrobců automobilů (ACEA).
Celý článek
2. 1. 2023
Proč si firmy pořizují elektromobily?
Již déle než rok registrujeme v Arval CZ zvýšený zájem našich klientů o téma elektromobility. Od poněkud nesmělých prvních diskuzí a sondování informací, co tato oblast vlastně obnáší, jsme se postupně dostali k organizaci zatím dvou ročníků Arval Electromobility Day.
Celý článek
3. 8. 2022
S Arval EV kartou dobijete nově i při cestě k moři
Na jaře letošního roku jsme představovali novou vizuální podobu naší Arval EV karty pro dobíjení elektrických vozidel. A spolu s tím i rozšíření její akceptace do sousedních zemí (Německo, Rakousko, Polsko a Slovensko). Nyní můžeme přidat na seznam států, kde lze kartu využít, další typicky prázdninové destinace.
Celý článek
13. 5. 2022
ARVAL představuje 360° EV mobilitu
Společnost Arval, jako přední leasingová společnost působící v 29 zemích světa, podporuje elektromobilitu a věří v její zásadně větší budoucí rozšíření ve všech regionech, ve kterých působí. Pojmem 360° EV mobilita označuje veškeré aktivity související s elektromobilitou. Rádi bychom vám nyní blíže představili, které jsou to konkrétně.
Celý článek
Více článků